2013. július 10.

Túlsúlyos horvát telkó

Nem fonódhat össze egyik fő riválisával a legnagyobb horvátországi távközlési szolgáltató; erről döntött a helyi kartellhatóság.

Nem fonódhat össze egyik fő riválisával a legnagyobb horvátországi távközlési szolgáltató; erről döntött a helyi kartellhatóság.

Az AZTN határozata egyértelműen elutasítja, hogy az inkumbens Hrvatski Telekom (T-HT) összeálljon az Optima Telekom névre hallgató alternatív szolgáltatóval. A döntéshez fűzött indoklás szerint a bevásárlást követően a már most is domináns szerepben lévő T-HT piaci súlya 60-70 százalékra ugrana, egyes szegmensekben viszont a 80 százalékot is meghaladná.

A határozathoz fűzött indoklás egyértelmű: az ügylettel sérülhetne a piaci verseny, annyira komolyra emelkedne az új cégóriás súlya. Nem sokkal korábban a reménybeli vevő azt jelentette be, hogy stratégiai partnerségre lépne az OT-val; csakhogy ez a működés és a pénzügyek összehangolása miatt gyakorlatilag a társaság átvételét jelenti.

Legendás rockerek A Dal színpadán

23 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.