2011. január 20.

Turisztikai oldalt indít a Sanoma

Egy osztrák nyaralásszervező site magyar verzióját készítette el és üzemelteti a médiavállalat.

Egy osztrák nyaralásszervező site magyar verzióját készítette el és üzemelteti a médiavállalat.

Síhotelek.hu néven indított alpesi nyaralásokra specializálódott utazásszervező oldalt a Sanoma Budapest. A site a Tiscover.com nemzetközi oldal magyar változata. Az osztrák partneroldalt 23 millióan használják, s az 25 ezer szálláshelyet kínál az Alpok régióban, nemcsak a síelést kedvelőknek.

"A magyar nyelvű oldal elindításának teljes mértékben van létjogosultsága. A statisztikák alapján a tavalyi téli szezonban a magyar vendégek egymillió vendégéjszakát töltöttek Ausztriában, amely alapján egyértelmű, hogy ez egy népszerű utazási célpont. Ráadásul a Síhotelek.hu nem csupán egy szállásfoglaló, hanem a komplett pihenés megszervezésében információkkal segítő portál: a hoteleken kívül részletes információkkal szolgál az Alpok régióban található településekről, tavakról, régiókról is" - nyilatkozta Szigetvári József lapigazgató.

Legendás rockerek A Dal színpadán

2 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

2 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.