2011. március 16.

Twitter-baleset kirúgással

Kirúgta a Chrysler közösségimédia-ügynöksége azt az alkalmazottat, aki beszólt az autósoknak az óriáscég Twitter-oldalán.

Kirúgta a Chrysler közösségimédia-ügynöksége azt az alkalmazottat, aki beszólt az autósoknak az óriáscég Twitter-oldalán.

"I find it ironic that Detroit is known as the motorcity and yet no one here knows how to fucking drive" ("Szerintem mókás, hogy Detroitot tartják az autógyártás központjának, mégsem tud itt senki vezetni") - szólt a problémás üzenet, amit gyorsan el is távolítottak a csevegőcsatornáról.

A hivatalos magyarázat szerint pusztán tévedésről volt szó: az alkalmazott, aki a tweet-et írta, azt gondolta, saját profiljában üzenget éppen. A már nehezen tompítható történetet menteni próbálta a Chrysler. Azonnal saját vállalati blogján kért bocsánatot a cég a történtekért. Addigra azonban már bejárta a webet a szerencsétlen történet.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

20 perce

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.

″Az Index marad, ami volt″

18 órája

Évek óta a frontvonalban érezzük magunkat. Mint egy világháborúban. Hol a Vörös Hadsereg söpör át rajtunk, hol a Wehrmacht, mi meg csak kapkodjuk a fejünket - kezdik a szolgálati közleményüket.