2014. április 01.

Ugye Önnek Is Fontos az Élethosszig Tartó Tanulás? Akkor Ezt Olvassa El!

A Da Vinci Learning oktatási TV-csatorna a UPC DTH magyarországi kínálatában is elérhető.

A Da Vinci Learning oktatási TV-csatorna a UPC DTH magyarországi kínálatában is elérhető.

A Da Vinci Learning TV csatorna mostantól a UPC Direct szolgáltatás előfizetői számára is elérhető, így a szórakoztató tanulást a UPC Direct nézői is élvezhetik – többletköltség nélkül. A Da Vinci Learning, a Da Vinci Media GmbH független médiacsoport csatornája ezzel tovább növelte potenciális közönségét a magyar mellett a román, cseh és szlovák piacokon.

A UPC DTH lehetővé teszi, hogy a gyerekek, a felnőttek és a szülők is részt vegyenek a Da Vinci Learning által kínált egész életen át tartó tanulási folyamatban. A UPC Direct indulás jól jelzi a Da Vinci Learning azon vágyát, hogy eredeti közép-kelet-európai piacian is aktív maradjon, miközben folyamatosan növekedik szerte a világban.

Michael Lee, a UPC DTH ügyvezető igazgatója elmondása szerint a programkínálat bővítését az előfizetői igények felmérése előzte meg.

A Facebook ismét lecsapott

16 órája

A Mi Hazánk országgyűlési képviselője a közösségi portál nemzetbiztonsági kockázatára hívta fel a figyelmet, hisz előbb ´56-os eseményükkel kapcsolatos eseményüket törölte, majd elérhetetlenné tette az oldalt.