2013. február 25.

Uj Péter új híroldalt indít

Az Index volt főszerkesztője nem hagyományos site-ban gondolkodik, rövid időn belül indulnak - tudta meg a Kreatív Online.

Az Index volt főszerkesztője nem hagyományos site-ban gondolkodik, rövid időn belül indulnak - tudta meg a Kreatív Online.
UP (forrás: Index)

Hamarosan új híroldalt indít Uj Péter - tudta meg a Kreatív Online. Az értesülést megerősítő korábbi Index-főszerkesztő elmondta: nem hagyományos híroldalban gondolkodnak, hanem "korszerűbb, rugalmasabb, hatékonyabb hírlapreinkarnáció" létrehozása a cél, amely lazábban kapcsolódó közösségi jellegű tartalmakkal egészül ki. A lap anyagi hátterét egyelőre magánbefektetők biztosítják - árulta el a portálnak. A leendő munkatársak toborzása már folyik, több szerkesztőségből - így az Indextől is - elhozna embereket.

Uj Péter 2012. szeptember 30-ával távozott az Index éléről, melynek 1999-ben az egyik alapítója volt, s 2000 februárja óta vezette a szerkesztőséget. Tavaly ősszel pedig azt írta a HVG Online, hogy az [origo] átalakításának előkészítésében vett részt.

 

Legendás rockerek A Dal színpadán

14 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

16 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.