2012. október 30.

Ukrán kalózelhárítás

Több fronton is hadat üzentek az országban illegálisan tevékenykedő műsorszóró cégeknek az ukrán hatóságok – írja a helyi média.

Több fronton is hadat üzentek az országban illegálisan tevékenykedő műsorszóró cégeknek az ukrán hatóságok – írja a helyi média.

A beszámolók szerint a kijevi médiahatóság átadott a rendőrségnek egy listát azokról a cégekről, amelyeknek nincsen ugyan működési engedélyük, mégis vígan élnek a piacon, esetleg olyan csatornákat vettek fel programkínálatukba, amelyekkel erről nem kötöttek szerződést. Emellett a hatóság arra készül, hogy kezdeményezi a parlamentnél a területet érintő törvényi szabályozás megváltoztatását.

Ugrottak a kábelszolgáltatók is: egyre gyakrabban tesznek bejelentést a tudomásukra jutott "problémás" riválisokról. Köztük olyanokról is, akik engedélykérelmük elbírálása idején is működnek már, vagy kábeles licenccel IPTV-szolgáltatást is kínálnak.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.