2012. október 30.

Ukrán kalózelhárítás

Több fronton is hadat üzentek az országban illegálisan tevékenykedő műsorszóró cégeknek az ukrán hatóságok – írja a helyi média.

Több fronton is hadat üzentek az országban illegálisan tevékenykedő műsorszóró cégeknek az ukrán hatóságok – írja a helyi média.

A beszámolók szerint a kijevi médiahatóság átadott a rendőrségnek egy listát azokról a cégekről, amelyeknek nincsen ugyan működési engedélyük, mégis vígan élnek a piacon, esetleg olyan csatornákat vettek fel programkínálatukba, amelyekkel erről nem kötöttek szerződést. Emellett a hatóság arra készül, hogy kezdeményezi a parlamentnél a területet érintő törvényi szabályozás megváltoztatását.

Ugrottak a kábelszolgáltatók is: egyre gyakrabban tesznek bejelentést a tudomásukra jutott "problémás" riválisokról. Köztük olyanokról is, akik engedélykérelmük elbírálása idején is működnek már, vagy kábeles licenccel IPTV-szolgáltatást is kínálnak.

″Az internet hatása a gyermekekre és fiatalokra″

2 órája

Október 2-án kerül megrendezésre az Európai Unió „Safer Internet Program” (SIP) keretében „Az internet hatása a gyermekekre és fiatalokra” című konferencia a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) szervezésében.

Jön a Better Call Saul 4. évada

6 órája

Az AMC egyik legnépszerűbb saját gyártású sorozata, a „Better Call Saul” 4. évada szeptember 27-én, csütörtökön 23:45-kor debütál a csatornán.