2013. április 09.

Ukrán tányérstart

Hosszas előkészületek és rövid tesztperiódus után kezdi meg működését nemsokára az új ukrán televíziós platform.

Hosszas előkészületek és rövid tesztperiódus után kezdi meg működését nemsokára az új ukrán televíziós platform.

A Lybid TV a húsvét előtti napokban kezdte meg tesztadását, és azt ígérik, április 15-én már élesbe fordul működésük. "Hosszú volt az út eddig a pontig, sokkal hosszabb, mint ahogyan terveztük" – idézi az egyik cseh szakmai portál Vjacseszlav Modacsev vezérigazgatót. Mint arról portálunk korábban már beszámolt, a Lybid TV olyan kört szólít meg, amelyet más helyben eddig nem.

Stratégiájuk lényege ugyanis az, hogy olyan előfizetőket keresnek a tányéros szolgáltatásra, akik nagyvárosok harminc kilométeres körzetében élnek, ugyanakkor – például kábelhálózat híján – nincsenek ellátva minőségi televíziós adással. A cégnek mindenesetre nagy hátszele van: első embere korábban az orosz Trikolor TV-t irányította, a két társaság technikai hátterét pedig ugyanaz a vállalkozás biztosítja majd.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.