2012. november 26.

Utazási rovat a Life.hu-n

A LifeUtazás a Travelo.hu-val együttműködésben valósul meg.

A LifeUtazás a Travelo.hu-val együttműködésben valósul meg.

LifeUtazás néven indult utazási rovat a Life.hu-n. Az utazási tartalmakon túl utakat is kínál az Origo női site-ja. Ehhez a Travelo.hu-val kötöttek stratégiai megállapodást. A belföldi szolgáltatásokon kívül külföldi utak és programajánlók is szerepelnek az oldalon.

"Az Origo Media Group portfólióban egyre több szolgáltatás található, melyek fejlesztésével folyamatosan foglalkozunk. Célunk, hogy az internetezők minél több ilyen szolgáltatást és terméket vehessenek meg akár közvetlenül már az oldalainkon. A tavalyi év folyamán kezdtük el a Life.hu ilyen jellegű továbbépítését, amelynek fontos állomása a mostani utazás tematika elindítása. Elsőrendű szempont volt olyan partnert találni, amely külföldi és belföldi ajánlataiban széleskörű kínálatot és versenyképes árazást biztosít. Az is elvárás volt részünkről, hogy a női olvasóink, akik a családi költségeket kezelik, könnyen, hatékonyan találjanak a család részére utazást, ha még konkrét elképzeléseik nincsenek, azonban tudják, hogy milyen összeg áll a rendelkezésükre" – indokolta a lépést Kozári István, az Origo Zrt. kereskedelmi és marketing igazgatója.

"Az ajánlatkérési statisztikáink szerint a családi utazások megszervezői nagyobb százalékban a nők, ezért az együttműködő partner keresésekor fontos szempont volt, hogy kiemelkedő női elérésű, minőségi tartalmú portál legyen, ezért esett a választásunk a Life.hu-ra" - tette hozzá Fináczy Dóra, a Travelo ügyvezető igazgatója.