2020. május 19.

Utolsó részhez érkezett az Élőben otthonról

Csütörtökön utolsó adásához érkezik az HBO rendhagyó Instagram Live műsora, ahol ezúttal Rajkai Zoltán lesz a vendég.

Május 21-én utolsó részéhez érkezik az HBO különleges Instagram Live műsora. A befejező adás vendége Rajkai Zoltán lesz, aki olyan sorozatokban és filmekben tűnt fel, mint az Aranyélet, a mára klasszikussá vált Angyalbőrben, a Lajkó – Cigány az űrben vagy épp a Parkoló. A hazai szinkronszakma egyik kiváló alakja nem mellesleg olyan színészek állandó hangja, mint Mark Ruffalo (Bosszúállók, Ez minden, amit tudok), Bradley Cooper (Másnaposok trilógia) vagy épp Oscar Isaac (új Star Wars trilógia).

„Az HBO a kedvenc csatornám. Kulturált, érzékeny és minőségi. Sok szálon kötődöm hozzá. És nem csak az Aranyélet miatt, hanem mert a legjobb és legszínvonalasabb szinkronmunkáim is az HBO filmjeihez köthetők. Legutóbb például Sam Rockwellt szinkronizáltam a Verdon/Fosse sorozatban. Az HBO számomra garancia: ha hívnak bármikor boldogan megyek" – mondta Rajkai Zoltán a felkérésről.

A 3. és egyben utolsó adás május 21-én, csütörtökön 18 órakor kezdődik az HBO Magyarország Instagram oldalán.

Érdemes lesz követni Rajkai Zoltán Facebook oldalát is.

Címkék: média hbo

Kódolatlan hetek júniusban is, a MinDig TV nézőinek

2 napja

Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a MinDig TV nézői ingyenesen érhetik el május 31. és június 14. között a Kiwi TV-t, június 1. és június 14. között pedig a NatGeo Wild, a Paramount Channel és a Sport1 csatornát.