2010. október 22.

VV4: inkább Lilu

Az RTL Klub a most a Reggeliben műsorvezetősködő Lilunak adná a ValóVilág negyedik szériájának háziasszonyi szerepét.

Az RTL Klub a most a Reggeliben műsorvezetősködő Lilunak adná a ValóVilág negyedik szériájának háziasszonyi szerepét.

A Blikk információja szerint ezért távozik Lilu a Reggeli csapatából. A feladat nem idegen a számára, hiszen már a legutóbbi szériának is ő volt a műsorvezetője. Lilu akkor Stohl Andrással együtt kalauzolta a nézőket a villalakók mindennapjaiban, de hogy ezúttal ki lesz a műsorvezető-társa, nem lehet tudni – írja a lap.

- Egyelőre nem kértek fel a ValóVilág negyedik szériájának vezetésére, de bevallom, szívesen vállalnám a feladatot - mondta a Blikknek szűkszavúan Lilu, aki annak idején a valóságshow első szériáival futott be az RTL Klubban.

Két hónapja még arról írt a lap, hogy mentőöv lehet Stohlnak a ValóVilág 4. Az elmúlt esztendőkben már többször is felmerült a csatornánál, hogy elő kellene rukkolni a VV-vel, ám költségtakarékossági okokból lefújták azt. Egyes hírek szerint egy ilyen produkció több mint egymilliárd forintba kerül, így kissé meglepő, hogy épp most, a televíziózást is sújtó válság közepén vállalkoznak rá az RTL Klubnál.

"Ráadásul úgy tudjuk, megpróbálnak 19-re is lapot húzni, s a korábbi ValóVilágokat felfuttató Stohl Andrásban is gondolkodnak – már ami a műsorvezető személyét illeti. A lap ehhez hozzáteszi: ez remek visszatérés, egyfajta mentőöv lehetne neki, hiszen minden tévés munkáját elveszítette azután, hogy május elején ittas és drogos állapotban súlyos autóbalesetet okozott" - írja a legnagíobb példányszámban elkelő bulvárlap.

A lap szerint a produkció még 2010-ben elindul, és naponta jelentkezik. Egyelőre a szereplőválogatásnál tartanak, a www.valovilag.hu oldalon már lehet jelentkezni.