Június 23-án este 19 órakor a vendég ezúttal Al Ghaoui Hesna lesz, akit leginkább külpolitikai újságíróként, riporterként és haditudosítóként ismert meg a nagyközönség.

Az első premier után nem is kell sokat várni, hiszen vasárnap, június 24-én ugyanebben az időpontban Balsai Móni, Jászai Mari-díjas színésznővel folytatódik a műsor, aki színházi szerepei mellett filmekben és sorozatokban is játszik, így például a Liza, a rókatündér című filmben is.

A premierek sora Hegyi Barbarával folytatódik június 30-án, Kiss Ádámot pedig július 7-én láthatják a nézők a Spektrum Home-on.

D. Tóth Kriszta

A beszélgetések fél órás összeállításban kerülnek tv képernyőre, később hosszabb verzióban majd a WMN.hu YouTube csatornáján is láthatók lesznek.

A Spektrum Home-on májustól új zsánerű műsorokkal is találkozhatnak a nézők, az év hátralévő részében több mint 300 óra új típusú tartalommal bővül a csatorna.

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

2018. augusztus 16.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

2018. augusztus 16.

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.