2017. november 17.

Vadonatúj részekkel indul a Jön a baba

Hadas Kriszta nagysikerű doku-realityje november 18-ától, szombaton délutánonként az RTL II műsorán.

A Jön a baba Hadas Krisztával első évadában született gyerekek már óvodába járnak. A második évad babái pedig bölcsisek.

A Jön a baba nemcsak a születés pillanatait mutatja be, hanem végigkíséri a kismamák hétköznapjait a terhesség alatt, és a kisbaba születése után. Így azoknak is érdemes nyomon követnie, akik még csak most készülnek az anyaságra és szeretnék tudni, mivel jár például az ikerterhesség, a császármetszés vagy hogyan lehet túljutni a szülés utáni depresszión. A harmadik évadban eddig hét baba született, és még három baba érkezését várják a műsor készítői. Hadas Kriszta és csapata állandó készenlétben vannak, hiszen már olyan is előfordult, hogy egy napon, az ország két távoleső pontján kellett forgatniuk, mert az újszülöttek nem vártak és megindult a szülés.

A Jön a baba első része, szombaton 15 órától rögtön egy nem várt fordulattal indul. Kriszta és Gábor fiatal házasok, szerelmesek, jókedvűek, lazák, imádnak bulizni, pörögni, jönni-menni. Amikor úgy döntöttek, hogy jöhet a baba, Kriszta azonnal várandós lett. A házaspár nem tartozik a „rettegős” szülők közé. Nem bújják az internetet betegségek, rendellenességek, komplikációk után kutatva. Ám ami a szülőszobán várt rájuk, arra nem számítottak...