2010. november 19.

Vágó helyett Rákóczi

Könnyed műsorokból ismert, tévében és rádióban is kipróbált embert ültet Vágó István helyére a TV2 a 40 millió játszmában.

Könnyed műsorokból ismert, tévében és rádióban is kipróbált embert ültet Vágó István helyére a TV2 a 40 millió játszmában.

Az Ezek megőrültek és a Class FM Morning Show-ja műsorvezetője, Rákóczi Ferenc kapta meg a lehetőséget az Origo cikke szerint. A műsorvezető korábban is képernyőn volt, egy időben az MTV-ben is dolgozott. Sokáig úgy tűnt, hogy Vágó István kapja a kvízt, de november 17-én, 12 nappal a műsor rajtja előtt a Tv2 vezetése meggondolta magát, és a fiatalabb Rákóczit válaszotta, így a gyártó Q-Art vele készülhet fel jövő héten.

A két nagy kereskedelmi tévé hetes sávjába tehát kollegákat és barátokat tett, hiszen Rákóczi egyik társa a Class FM reggeli műsorában a Való Világ 4 vezetésével megbízott Sebestyén Balázs. Zrika, élcelődés várható minden reggel, ami persze promóciónak sem utolsó a tévék számára. "Ma beszéltünk is erről Balázzsal, már nagyon várjuk, óriási dili lesz reggelente. Megkapjuk majd a nézettségi mutatókat, aki veszít, az cikizheti a másik. A rádióműsort, az ottani együttlétet persze nem befolyásolja, hogy este héttől nyolcig riválisok leszünk" - mondta erről - írják.