2017. december 28.

Vajna a reklámbizniszbe is beszáll

Új vállalat értékesíti a Rádió 1 reklámidejét. A sales house-ként működő Media Time Kft. lesz a Rádió 1 hálózatának kizárólagos partnere az értékesítésben.

A változást a Rádió1 jelentette be csütörtökön.

Az adó közleménye kiemeli: a csatorna megtöbbszörözte hallgatottságát, jelenleg naponta mintegy 1,4 millióan hallgatják, valamint jelentősen növelte reklámbevételeit. A Rádió1 Budapest, a teljes hálózat - amely jelenleg már 27 frekvencián szól - és a helyi rádiók reklám idejének értékesítését eddig a rádiót üzemeltető Radio Plus Kft. végezte.

A Media Time Kft.-ben a folyamatosságot a Rádió 1 eddigi kereskedelmi vezetője, Hauk Zoltán és értékesítési csapata biztosítja, a Radio Plus Kft. korábbi partnerei számára változatlan kiszolgálással és hatékonysággal végzik majd a rádiós reklámkampányok optimalizálását. A Media Time Kft. tulajdonosa Andy Vajna.

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

2018. augusztus 16.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

2018. augusztus 16.

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.