A Discovery Channel legújabb műsorában, Az Ember vs. Grizzly: A medve nem játék című sorozatban grizzly medvék és emberek vetélkednek egymással.

Az Utah állambeli rezervátum három medvéje hétről hétre három ember ellen fog kiállni az erő-, a sebesség- és a kitartás próbákon. Mindegyik kihívás a medvék ösztönös viselkedését veszi alapul: tanúi lehetünk egy igazi ember-medve közötti kötélhúzásnak, valamint megnézhetjük, hogy a versenyzők, miként görgetnek arrébb embernagyságú farönköket.

Minden epizódban öt kihívást láthatunk majd. A legutolsó körben a két legjobb versenyző a 2,5 m magasságú, 635 kg-os Bart-tal is összecsaphat. Az lesz a bajnok, aki a nap folyamán a legtöbb pontot szerezte az emberek közül. Az évad végén a legtöbb pontot gyűjtő három játékos visszatér egy szuperhősöket meghazudtoló végső körre.

Medvék ellen versenyezni nagyon ijesztő, ugyanott különösen izgalmas

– mondta IRA, egy dallasi versenyző, MMA harcos. Hozzátette:

Olyan mintha az ismeretlennel versenyeznél. Ez egy teljesen új kihívás számomra.

Az évadot folyamatos tudósítás kíséri végig, Brandon Tierney és Casey Anderson szakértőkkel.

Január 12-től minden vasárnap jelentkezik a műsor.

 

Az Ember vs. Grizzly: A medve nem játék című sorozatot a Kinectic Content és a Red Arrow Stúdió készítette a Discovery Channel megbízásából. A produkcióért Chris Coelen, Eric Detwiler, Vincent Cariati, Steve Kaufman, Paul Lima és Karrie Wolfe producerek feleltek. A produkcióban közreműködtek még a Discovery Channel producerei: Joseph Boyle, Bill Howard és Jessica Mollo.

Címkék: média discovery