2014. október 13.

Változás a TV2 hétköznapi műsorrendjében

Október 13-tól változik a főműsoridős programkínálat: visszatér az esti sávba a Családi titkok és később kezdődik az Édes élet.

Október 13-tól változik a főműsoridős programkínálat: visszatér az esti sávba a Családi titkok és később kezdődik az Édes élet.

Október 13-tól átalakul a TV2 hétköznapi főműsoridős programja. A csatorna hírműsora, a Tények továbbra is a megszokott időpontban, 18 órától látható, melyet a korábbinál valamivel korábban, 19:20-tól a Jóban Rosszban legújabb epizódjai követnek. Liptai Claudia és Kasza Tibor vezetésével nem sokkal 20 óra után kezdődik a Bumm!, ezt követően, 20:50-től a Családi titkok című doku-reality várja a nézőket. Hétfőtől csütörtökig a korábbiaknál később, 21:50-től a sztárok életét nyomon követő Édes élet új részei kerülnek képernyőre, péntekenként pedig filmekkel szórakoztatja a nézőket a TV2.

Hétfőtől csütörtökig így alakul a főműsoridő a TV2-n:

  • 18:00 Tények
  • 19:20 Jóban Rosszban
  • 20:05 Bumm!
  • 20:50 Családi titkok
  • 21:50 Édes élet

A Time és a Bloomberg újságírója a Times élén

3 órája

Az Egyesült Államok legbefolyásosabb sajtótermékei közé tartozó gazdasági hírügynökség, a Time és a Wall Street Journal volt vezető szerkesztőjét, Norman Pearlstine-t ültette a lap főszerkesztői székébe az új tulajdonos.

Újságot ad ki a Facebook

3 órája

Miért dönt úgy a legnagyobb közösségi hálózat, hogy a print piacon is megveti a lábát?