2020. április 09.

Változatos húsvéthétvégét ígér a TV2 Csoport

Az Exatlon Hungary újabb fordulatokkal folytatódik nagypénteken és húsvéthétfőn is, kivételesen már 19:30-tól várja majd a nézőket.

Emellett filmekben sem lesz hiány. A Föld után című sci-fiben apa és fia bolyong az űrben, miközben egyre több derül ki a kapcsolatukról. Will Smith és fia, a gyerekszínészként már ismert Jaden Smith kalandjait követhetik nyomon a nézők nagypénteken 13.20-kor. Ezt követően 15.25-kor egy családi filmet, Az igazi kalandot vetíti a csatorna. Vasárnap két magyar klasszikus lesz a TV2 műsorán: a János vitéz vasárnap 14.25 órakor kezdődik, a Hamis a baba a legendás Ötvös Csöpivel, azaz Bujtor Istvánnal 16.15-kor. Húsvéthétfőn 11.55-kor Jack és Jill sztoriján lehet majd nevetni, mindkét szerepben Adam Sandler látható. 13.55-től folytatódik a vígjátékok sora: a Johnny English-ben Rowan Atkinson főszereplésével vicces kémtörténetet láthatnak a nézők, a folytatását, a Johnny English újratöltve című James Bond paródiát 15.50-től tűzi képernyőre a csatorna.

Húsvétvasárnap elindul egy tavaszi filmes blokk, amely 18.50-kor a Last Vegas című vígjátékkal kezdődik. Ezt követően minden vasárnap izgalmas filmeket ad a csatorna. 21.15-kor pedig országos premier lesz a TV2-n, a Kingsman: Az aranykör ügynökei egytől egyig úriemberek, ők veszik fel a harcot egy új ellenséggel, akit Julianne Moore alakít.

A Super TV2 nagypénteken 21 órától a BÚÉK című vígjátékot vetíti. Szombaton a Könnyű nőcskét láthatják a nézők 21 órakor, húsvétvasárnap este pedig a zenés magyar filmet, a PappaPiát. A Bridget Jones babát vár óriási siker volt az első két részhez hasonlóan, Renée Zellweger ezúttal két sármos apajelölt (Patrick Dempsey és Colin Firth) közül választhat április 13-án este.

A Mozi+-on nagypénteken a Gladiátor nyitja a sort 21:00-tól Russell Crowe főszereplésével. Majd április 11-én szombaton 18:20-tól Pierce Brosnan-nal jön A világ nem elég című Bond mozi. Ezt követően 21:00-tól a 2013-ban bemutatott Feledés című amerikai film érkezik, többek között Morgan Freemannel és Tom Cruise-zal. Húsvétvasárnap a James Bond filmek közül szintén Pierce Brosnan alakításával a Halj meg máskor! kerül képernyőre 18:15-től. Vasárnap egy országos tévépremier is várja az akció sci-fi rajongóit, 21:00-tól jön Justin Kurzel rendezésében, az Assassin's Creed című film. Hétfőn 21:00-tól pedig a Tomb Raider című, 2018-ban bemutatott alkotást láthatják a nézők, a műkincsek felkutatásával foglalkozó Lara Croft főszereplésével.

A Moziverzumon péntek este 21:00-tól az amerikai sci-fi thriller, Az 5. hullám lesz látható. Majd vasárnap 19:00-tól az animáció szerelmeseinek kedvez a csatorna, jönnek a mókás Minyonok, akiket közvetlenül az amerikaiak egyik nagysikerű sci-fi akciófilmje követ, Pókember: Hazatérés címmel 21:00-tól. Arnold Schwarzenegger követői sem maradnak szórakozás nélkül húsvétkor, hétfőn 21:00-tól jön az Erőnek erejével.

A Jocky TV-n péntektől hétfőig az Anna című közkedvelt kanadai filmsorozat epizódjait követhetik nyomon a nézők 11:25-től.

A LiChi TV-n látható lesz a nagy kedvencek közül például a Hal a tortán, a Hentesek és a Kézzel írott receptek Bereznay Tamással, a Konyhatündér – Marton Adrival, az Ízes élet és a Bűvös szakács is.

Az Izaura TV-n húsvét alkalmából péntektől-hétfőig egész nap a romantikus filmeké lesz a főszerep. 21:00 órától olyan országos tévépremierek szórakoztatják majd a műfaj kedvelőit, mint a Szerelem az oldalvonalon, Amit a szíved diktál, A sors akarata vagy a világirodalom egyik legnépszerűbb szerelmes drámája a Büszkeség és balítélet, Keira Knightley és Matthew MacFadyen főszereplésével.

A Prime egy hamisítatlan csajos blokkal készül a gyengébbik nem képviselőinek. A Szakíts, ha bírsz című vígjátékban Jennifer Aniston és Vince Vaughn közösen birkóznak majd meg az együttélés nehézségeivel, míg a Koszorúslányok című moziból kiderül, hogy az esküvői előkészületek nem csupán pozitív meglepetéseket rejtegetnek, hiszen még a legnagyobb barátságokat is próbára teheti. Az Agyő Nagy Ő-ben Ben Stiller ostoromolja majd a női szíveket. Emellett persze az elmaradhatatlan Igazából szerelem vagy a Titanic sem hiányozhat a legjobb csajos mozifilmek sorából.

Idén húsvétkor is zenés műsorfolyammal jelentkezik a Zenebutik csatorna, de újdonságokkal és régi kedvencekkel várja a Kiwi TV is a gyerekeket.

A FEM3 ezeken a napokon is a már megszokott kínálattal garantálja az esti pihenést. 19 órakor a Segítség, gyerekeim vannak című reality-sorozattal startol a kínálat. 20-tól 22 óráig jön minden, ami esküvő, David Tutera: A sztárszervezővel, majd a Mondj igent a ruhára a legjobb tippekkel szolgál ahhoz, hogyan találhatjuk meg a tökéletes darabot a nagy napra. Ezt követően újabb lehengerlő sztorikkal folytatódik A nagy házalakítás, majd a törpe növésű barátnők mindennapjaiba nyerhetünk betekintést a Törbigék Los Angeles ország premierepizódjaiban.

Címkék: média tv2 húsvét