2012. szeptember 04.

Változik a német FT

Az illetékesek ugyan titkolóznak, de a piaci pletykák szerint átalakul a Financial Times Deutschland (FTD).

Az illetékesek ugyan titkolóznak, de a piaci pletykák szerint átalakul a Financial Times Deutschland (FTD).

Mégpedig alaposan. Legalábbis erre vall a newsroom.de cikke, amely szerint 2000 februári indítása óta a legnagyobb változáson megy át az újság. Az első változás, hogy csökkenhet az oldalszám – a hétfőtől csütörtökig tartó időszak 24-28 oldala helyett 20-24 marad, míg a pénteki (és egyben hétvégi) szám a jelenlegi 34 helyett 40 oldalon kerülhet az olvasók elé.

Szó van arról is, hogy magazinosabbá tennék a lapot, de a főszerkesztő egy interjúban (kérdésre válaszolva) egyértelműen azt sem zárta ki, hogy napiból hetilappá alakulna az FTD, amely tablet-offenzívával növelné szerepét a piacon és a közvélemény formálásában.

Legendás rockerek A Dal színpadán

10 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

12 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.