2020. február 20.

Változnak az Álarcos énekes szabályai

Az RTL Klubon futó zenés műsor, az Álarcos énekes szabályai a vasárnapi, harmadik adással megváltoznak - írja a Sorozatwiki.

Az RTL Klub zenés, jelmezes műsorának, az Álarcos énekesnek vasárnap este 7 órakor kerül képernyőre a harmadik adása, melyben  ezúttal szabályváltozással is számolnia kell a nézőknek - írja a Sorozatwiki.

Az első két adás során 6 versenyző szállt ringbe, egyszerre 2-2 énekes küzdött meg a továbbjutásért, végül hárman egyenesen jutottak a következő adásba, míg 3 versenyző sorsáról a nézők szavaztak - egy embert ők juttathattak tovább. A kiesés közelébe kerülő 2 versenyző sorsáról pedig a zsűri döntött. Egyiküknek le kellett vennie a maszkot.

Mivel az elődöntőknek vége, a tét fokozódik. Most vasárnap a nézők az első adás továbbjutóit - Nyuszit, Pávát, Robotot, Szörnyecskét és Unikornist - láthatják újra a színpadon, ám a versenyzők ezúttal egy 2 és egy 3 fős csapatban mérik össze a tudásukat, és  igyekeznek megtéveszteni a zsűrit. A műsor végén mindössze ketten jutnak tovább egyenesen a következő adásba, míg a maradék három versenyző leleplezéséről a zsűri dönt.

Címkék: média rtl klub

Sulikalandokkal indul az M5 hétfői oktatási programja

19 órája

Oktatási tartalmakkal segíti az otthon tanuló diákokat az M5 kulturális csatorna, amely március 30-tól már az 1-4. osztályosoknak is közvetít oktatási műsort hétköznaponként Alsós - Sulikalandok címmel - írja az MTI.