2013. április 04.

Váltva hallgat a média

Sajátos összefogásra sarkallja a német médiát, hogy egy közérdeklődésre számot tartó perre nem juthat be minden tudósító.

Sajátos összefogásra sarkallja a német médiát, hogy egy közérdeklődésre számot tartó perre nem juthat be minden tudósító.

Átengedte akkreditációját a Hürriyet című lapnak a Bild a bevándorlókat (köztük több törököt) gyilkoló szélsőjobbos csoport perére, miután a török média nem kapott lehetőséget a tárgyalótermi jelenlétre. Európa legnagyobb példányszámú bulvárlapja a gesztussal nem mond le az eljárás nyomon követéséről, hiszen elegendő hírügynökség és szabadúszó követi az ottani fejleményeket.

Közben több tudósító is felajánlotta: átadja helyét egy török kollégának, ha arra igény mutatkozik. Közben az egyik nagy német sajtó-érdekképviselet azt vetette fel: az, hogy csak félszáz helye áll az újságírók rendelkezésére, gátolja őket a munkavégzéshez való joguk gyakorlásában.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.