2013. augusztus 14.

Varázslat a Discoveryn

Indul a Dynamo – Varázslat a világ körül 3. évad

Dynamo, az utcai bűvész újra visszatér a Discovery Channel műsorára. A korábbi évadokban Dynamo a kritikusok mellett Közép-Európától Afrikáig 180 ország nézőit nyűgözte le. A Dynamo – Varázslat a világ körül legújabb évadában ismét hihetetlen trükköket és hírességeket láthatunk a legváltozatosabb helyszíneken.

A négy részből álló harmadik évadban Dynamo újabb izgalmas helyszíneket vesz célba a világ különböző pontjain, útba ejtve New Yorkot, Dél-Afrikát és Nagy-Britanniát is. Szokás szerint mindenkit elkápráztat, aki az útjába kerül – és ez a nézőkre is igaz. Láthatunk majd izgalmas trükköket Samuel L. Jackson részvételével, egy átlagostól nagyon eltérő billiárdjátszmát Keith Lemon brit tévéssel, sőt, Jessica Ennis olimpiai bajnok atléta szeme láttára Dynamo karóba húzza saját magát.

Az első részben elképesztő trükköt láthatunk majd New York szívében a Times Square-en, ahol Dynamo a Sandy hurrikán pusztítása után is mosolyt tud csalni New York lakóinak arcára. Ezután Ibizán folytatja látványos utazását, ahol leesik az álluk az arra járó turistáknak, amikor egy szökőkút vizét puszta kézzel jéggé változtatja. Dél-Afrikában fából készült állatokat kelt életre, és Sowetóban felejthetetlen paintballozásban is részt vesz a helyiekkel. Dynamo végül hazatér Nagy-Britanniába, hogy lenyűgözze honfitársait – és nem mellesleg néhány hírességet is.

Dynamo, azaz Steven Frayne 2011-ben robbant be a köztudatba a Dynamo: Varázslat a világ körül első évadával, amellyel teljesen új stílust teremtett. Neve mára eggyé vált az utcai bűvészettel, melynek ő vált az utóbbi években a leghíresebb képviselőjévé. Steven példaképe nemrégiben elhunyt nagyapja, akitől első bűvésztrükkjeit tanulta. Dynamo átsétált már a Temzén, lebegett a Rio de Janeiro-i Krisztus-szobor mellett, és lesétált a Los Angeles Times irodaépületének oldalán.

A Dynamo: Varázslat a világ körül minden eddigi évada hatalmas siker Közép-Európától Afrikáig. A sorozat 180 országban 210 milliós nézőszámot ért el. A Discovery Channel legnézettebb műsora Lengyelországban, Romániában, Bulgáriában és a Dél-Afrikai Köztársaságban. A sorozat premier adásai több mint 100%-kal növelték a csatorna nézettségét az aznap napközi átlaghoz képest a régió kiemelt országaiban, köztük Magyarországon. Lengyelországban több mint négyszeresére növelte a csatorna nézettségét a bemutató előtti négy hét átlagához képest a 16-49 éves nézők körében.

Címkék: discovery