2013. május 21.

Varsói vizsgálat

Hamarosan kiderül: szagot fogott vagy árnyékra vetődött a varsói versenyhivatal, amikor két nagy fizetőstévé-szolgáltató ellen indított vizsgálatot.

Hamarosan kiderülhet, hogy szagot fogott vagy árnyékra vetődött a varsói versenyhivatal, amikor két nagy helyi fizetőstévé-szolgáltató ellen indított vizsgálatot.

Az UOKiK szóvivője egyelőre annyit jelentett be, hogy a Cyfrowy Polsat és a Cyfra+ került a hatóság célkeresztjébe. A még a múlt hónapban indított vizsgálat helyi sajtóértesülés szerint a két szolgáltató ajánlataiban tavaly és idén bekövetkezett változások körülményeit hivatott górcső alá venni.

Utóbbi társaság – amely nemrégiben egyesült nc+ néven a korábban n néven futó platformmal – épp a közelmúltban kapott egy büntetést az UOKiK-től. Akkor azt szankcionálták, hogy anélkül változattak a szerződéses feltételeken, hogy megfelelően tájékoztatták volna jogaikról az ügyfeleiket.

Kiszáll a médiából az EMIH

1 órája

A 168 Órát teljes egészében átadják az eddigi kisebbségi tulajdonosnak, Milkovics Pálnak, a Pesti Hírlap tulajdonosának és a Klubrádióban meglévő kisebbségi üzletrész is az övé lesz.