2013. május 21.

Varsói vizsgálat

Hamarosan kiderül: szagot fogott vagy árnyékra vetődött a varsói versenyhivatal, amikor két nagy fizetőstévé-szolgáltató ellen indított vizsgálatot.

Hamarosan kiderülhet, hogy szagot fogott vagy árnyékra vetődött a varsói versenyhivatal, amikor két nagy helyi fizetőstévé-szolgáltató ellen indított vizsgálatot.

Az UOKiK szóvivője egyelőre annyit jelentett be, hogy a Cyfrowy Polsat és a Cyfra+ került a hatóság célkeresztjébe. A még a múlt hónapban indított vizsgálat helyi sajtóértesülés szerint a két szolgáltató ajánlataiban tavaly és idén bekövetkezett változások körülményeit hivatott górcső alá venni.

Utóbbi társaság – amely nemrégiben egyesült nc+ néven a korábban n néven futó platformmal – épp a közelmúltban kapott egy büntetést az UOKiK-től. Akkor azt szankcionálták, hogy anélkül változattak a szerződéses feltételeken, hogy megfelelően tájékoztatták volna jogaikról az ügyfeleiket.

Legendás rockerek A Dal színpadán

2 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

2 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.