2016. április 23.

Vasárnap jön a Showtime Hajdú Péterrel

A comedy show-ban a műsorvezető és meghívott vendégei nemcsak beszélgetnek, hanem különböző játékokban is részt vesznek.

Április 24-től kéthetente vasárnap esténként jelentkezik a Showtime Hajdú Péterrel, amelyben a hangsúly egyértelműen a szórakoztatáson van. A műsorvezető és meghívott vendégei a beszélgetésen túl különböző játékokban is szerepelnek majd, ahol a poénok fontosabbak, mint a maga a végeredmény.

„A nézők eddig főleg azt az arcomat ismerhették, amikor provokatív vagy drámai interjúkat készítek. Most végre megmutathatom a humorosabb, szórakoztatóbb énemet is, melyet eddig maximum A Nagy Duett című műsorban láthattak a nézők. Énekelni ugyan nem fogok, de a táncról biztosan nem mondok le” – ígérte Hajdú Péter, aki a Szájkarate rovatban Gönczi Gáborral vív playback-párbajt.

A Mizu?-ban a Kismenők tehetségeivel vitatja meg a műsorvezető az elmúlt időszak fontos eseményeit. A Győzd le Hajdút! rovatában hétről hétre valamilyen vicces, látványos feladatban próbálja a show vendége megleckéztetni Hajdú Pétert. Az első adásban Tápai Szabina dob kapura a műsorvezetővel, védeni pedig Berki Krisztián áll be, azonban nemcsak labdák kerülnek elő. Megpróbáltatások azonban Cseke Katinkára és Bochkor Gáborra is várnak a Fülkében. A játék során rossz válasz esetén véletlenszerűen, sorszámot bemondva kerül egyre több ember a játékos mellé a szűk fülkébe.

Nyilvános az 5G-s frekvenciaárverés résztvevőinek listája

2019. szeptember 13.

Három jelentkezőt – a Magyar Telekom Nyrt.-t, a Telenor Magyarország Zrt.-t és a Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zrt.-t – vett árverési nyilvántartásba szeptember 13-án a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).