2014. november 13.

Vasárnap kinyit a ValóVilág Villa

A hetedik széria érkezik az RTLII-re.

A hetedik széria érkezik az RTLII-re.

November 16-án startol az RTLII-n a ValóVilág hetedik szériája. Már a hatodik széria is az RTL Klub kistestvérén futott, közel egymilliárd forintos költségvetés és magas nézettség mellett.

Vasárnap hatan költöznek be a Villába, melléjük naponta érkeznek az új szereplők a teljes létszám eléréséig. A Villa erre a szezonra is új arculatot kapott, egyik látványossága az Aurelio emlékfal lesz, hatalmas propellerekkel...

Istenes Bence, Lilu és VV Aurelio (fotó: Sajtoklub/RTLII/Bársony Bence)

Ahogyan az előző kiadásban, most is okostelefonos alkalmazással lehet szavazni. Az RTL közlése szerint az appot a VV6 idején 280 ezren töltötték le, s ők összesen majdnem hatmillió impulzust generáltak a párbajok alkalmával.

A VVAPP-ban a nézők a szavazás ideje alatt bármikor megváltoztathatják véleményüket, így voksukat vissza is vehetik és leadhatják egy másik játékosra. A VV6 során a szavazatok negyedét így változtatták meg.

A BeleValóVilágban két új műsorvezető mutatkozik be: a VV6-ot megnyerő Aurelio és a VV4 - a Celeb vagyok, ments ki innen legutóbbi szériájában újra aktivált - szereplője, Baukó Éva személyében.