Az Echo korábbi vezérigazgatója is puhára esik: Farkas Boglárka a Mészáros-Holding kommunikációs vezetőjeként folytatja pályafutását - írja a 24.hu.

Vaszily Miklós az első brókerházak egyike, a Hypo-Securities részvényelemzőjeként kezdte, majd az IE-New York Brokernél folytatta pályáját elemzőként. 2001-ben csatlakozott a Portfolio.hu csapatához, amelyet vezérigazgatóként irányított, és tulajdonrészt is szerzett a cégben.

A korábban német pénzből feltőkésített Portfolio.hu 2005-ben került Nobilis Kristóf nagyvállalkozó érdekeltségébe, aki Vaszily Miklóst kinevezte az általa ugyancsak akkoriban felvásárolt Index.hu Zrt. vezérigazgatójává, majd delegálta a Nobilis-birodalmat összefogó CEMP igazgatóságába is - írják.

2009 őszén közös megegyezéssel távozott a CEMP holdingtól, 2010 februárjában átvette a Magyar Telekom-csoporthoz tartozó Origo Zrt. vezérigazgatói pozícióját. Az Origótól 2014 novemberében távozott.

2015-ben a Brands.hu ügyvezető igazgatója lett, majd 2015. április 15-i hatállyal az MTVA-hoz igazolt, mint operatív vezérigazgató-helyettes.

A hír előzménye, hogy Karas Monika, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke 2018 szeptember 30-i hatállyal felmentette Vaszily Miklóst a tisztségéből - írta meg ugyancsak a 24.hu. A pozícióra Papp Dánielt, eddigi tartalomszolgáltatási igazgatót bízta meg az NMHH vezetője. Pappról tudni lehet, hogy 2011-ben meghamisított egy zöldpárti politikussal, Daniel Cohn-Bendittel készült riportot.

Tovább szólhat az Érd FM 101,3

2 napja

Hét évvel meghosszabbította az Érd FM 101,3 rádiós jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület további döntéseket is hozott e heti ülésén.