2011. augusztus 16.

Véget ér a Született feleségek

Magával rántotta a Született feleségeket a nézettségi mutatók tengerentúli zuhanása. Nyolc évad után búcsúzik a sorozat.

Magával rántotta a Született feleségeket a nézettségi mutatók tengerentúli zuhanása. Nyolc évad után búcsúzik a sorozat.

Olyan csendben akartam elbúcsúztatni a sorozatot, amennyire csak lehet – nyilatkozta Marc Cherry producer arról, hogyan vezeti ki a következő szezonban a produkciót a Disney-birodalomhoz tartozó ABC hálózat. A hivatalos indoklás szerint, míg az első szezon adásait átlagosan 24 millióan követték figyelemmel, a most kifutott hetediket már csak fele ennyien.

Más kérdés, hogy Európában – például a német ProSiebenen – a 2004-es kezdés óta remek mutatókat produkált a széria. (Még a hetedik évad első fele is minden hatodik, a kereskedelmi célcsoportba tartozó németet a tévé el vonzott.) Itt arra hivatkozva nem kommentálták a bejelentést, hogy a Disney hivatalosan még nem tájékoztatta őket a "búcsúról".

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

12 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

19 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.