Két izgalmas, idegrendszert nem kímélő dokumentumfilm sorozattal jelentkezik a Spektrum nyár elején. Főszerepben az a Zachary Quinto látható, akit legutóbb az AMC NOS4A2 című sorozatában még egy egészen más szerepben ismerhettek meg a nézők.

A „Rejtélyek nyomában” legalább olyan izgalmakat ígér, mint az AMC horrorsorozata, igaz itt már a valósággal találkozhatnak a nézők, ami sokszor mégis filmbe illőnek mutatkozik. A sorozatnak nem csak házigazdája, de vezető producere is az Emmy-díj-jelölt Zachary Quinto, amelyet az 1970-es években ikonikussá vált amerikai franchise ihletett, és amely megmagyarázhatatlan jelenségekkel foglalkozik a világ minden részéről.

A rejtélyestől a tudományosig, az egyes epizódok bemutatják, hogyan kutatja Quinto a megfoghatatlant ebben a témakörben: földönkívüliekkel való találkozás, rejtélyes teremtmények, UFO-észlelések, időutazás és mesterséges intelligencia. A „Rejtélyek nyomában” olyan talányokat tár fel, amelyeket olyan szemtanúk és tudósok történetein keresztül ismerhetünk meg, akik személyesen kapcsolódnak az adott jelenséghez.

 

A Rejtélyek nyomában bemutató epizódja június 6-án 20:10-kor látható a Spektrumon.

A „Rejtélyek nyomában” mellett egy másik bűnügyi sorozat is várja a nézőket, amely betekintést enged a bérgyilkosságok sötét világába, bemutatva az utóbbi évek legelképesztőbb eseteit. A „Gyilkosságra szerződve” című sorozatban a „megrendelők” olyan emberek, akikre senki nem gondolna: háziasszonyok, gazdag bankárok vagy nagymamák. Az elutasított szeretők történeteitől a féltékeny rokonokéig minden egyes epizód ritka, eddig nem látott felvételekkel illusztrálja az eseteket és egyben bevonja a nézőket a nyomozási folyamatba.

Gyilkosságra szerződve premier: június 6. 21:00 Spektrum.

Címkék: média spektrum amc