2012. február 09.

Vesszen a mega-newsroom!

Egy évtizeddel az újítás bevezetése után kihátrál a nagy közös newsroom koncepciójából az egyik nagy német kiadó.

Egy évtizeddel az újítás bevezetése után kihátrál a nagy közös newsroom koncepciójából az egyik nagy német kiadó.

Az Axel Springer ugyanis külön terembe költözteti a Die Welt és a Berliner Morgenpost (BeM) hírdivízióját. Az indoklás szerint a két márkának eltérő versenypályán kel helytállnia – ehhez pedig külön munka és híranyag szükségeltetik.

Miközben a BeM inkább berlini jelenlétére összpontosít a jövőben, a Weltnél a virtuális jelenlét kap hangsúlyt – pontosabban a Welt Online néven futó, amúgy is meglehetősen terjedelmes elektronikus kiadásban kíván egy kicsit erősíteni a kiadó. Amely azt sem tartaná szégyennek, ha a digitális kiadás adná meg a nyomtatott lap számára a ritmust a jövőben.

Legendás rockerek A Dal színpadán

13 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

14 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.