2010. június 16.

Vesszen a vuvuzela!

Van, akinek bejön, e sokan akadnak, akik inkább kerülik a hangját, különösen, ha hangos. Utóbbiak kezére játszik a technika is.

Van, akinek bejön, e sokan akadnak, akik inkább kerülik a hangját, különösen, ha hangos. Utóbbiak kezére játszik a technika is.

A BBC például annak lehetőségét vizsgálja, hogyan tehetné lehetővé, hogy a közönség egy gombnyomással kiszűrje a kürtféleség fülsértő hangját. Különösen, hogy eddig már kétszáznál több panaszt kaptak: a stadionok hangulatát átadni hivatott közvetítési elemekben túl hangosan szól a vuvuzela. A Brit-szigeteken egyre élnek a sztereó élvezet adta lehetőséggel: a tévén nézik a képeket, a közvetítést viszont a BBC ötös csatornáján hallgatják – ott ugyanis jóval enyhébb a háttérzaj.

Panaszkodtak egyébként a zajkeltő eszközre más országokból, de maguk a focisták is; az argentin Lionel Messi egyenesen úgy nyilatkozott: vuvuzela-szó mellett lehetetlen kommunikálni, olyan, mintha megsüketülne az ember. Talán nem véletlen, hogy néhány dél-afrikai médium a nemzeti válogatott tizenkettedik tagjaként emlegette a tülköt.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

9 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

16 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.