2010. július 03.

Veszi a kalapját az MPS

Kivonul a magyar autóslap-piacról a Motor Presse Stuttgart, amely nemrégiben a Sanomának adta el egy itteni szaklapját.

Kivonul a magyar autóslap-piacról a Motor Presse Stuttgart, amely nemrégiben a Sanomának adta el egy itteni szaklapját.

Német sajtójelentések szerint ugyanis másik lapjára is vevőt keres az MPS, amely a hirdetési piac kedvezőtlen trendjeivel magyarázza a lépést. A társaságnál marad ugyanakkor a kétkerekűekre specializálódott Motor Revü, a PC Guru és a Chip számítástechnikai magazin, valamint a Műszaki Magazin című szaklap.

Két hete jelentették be, hogy Prémium autós lappal bővült a Sanoma Budapest Zrt. portfoliója; augusztustól náluk van az autóMAGAZIN, amelynek licencét a Motor-Presse International kiadótól vásárolta meg a Sanoma. A magazint továbbra is Lamara Roland vezető szerkesztő és csapata készíti - közölték.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

3 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.

″Az Index marad, ami volt″

21 órája

Évek óta a frontvonalban érezzük magunkat. Mint egy világháborúban. Hol a Vörös Hadsereg söpör át rajtunk, hol a Wehrmacht, mi meg csak kapkodjuk a fejünket - kezdik a szolgálati közleményüket.