2014. február 25.

Vett a Mediaset

Egyre kívánatosabbra stafírozza magát az olasz médiaház, amelynek fizetős tagozata hamarosan tulajdonost válthat. Kérők szép számmal akadnak.

Egyre kívánatosabbra stafírozza magát az olasz médiaház, amelynek fizetős tagozata hamarosan tulajdonost válthat. Kérők szép számmal akadnak.

Sajtóértesülések szerint akár 700 millió eurót is fizethetett az olasz konglomerátum azért, hogy a jövő évtől három esztendőn át csatornái közvetíthessék a Bajnokok Ligája összecsapásait. Övék az élő közvetítés és a felvételről sugárzás joga, mégpedig minden platformra. Azt is a társaság döntheti el, miként osztja meg a lehetőséget ingyenesen fogható és fizetős adói között.

Az utóbbi opció pedig remek kedvcsináló lehet a fizetős kínálat népszerűsítésére; sajtóhírek szerint egyes szerdai meccsekhez így szabadon is hozzáférhet majd a közönség. Ez pedig tovább fokozhatja a Mediaset fizetős szolgáltatásai iránti, amúgy sem csekély befektetői érdeklődést.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.