2017. március 01.

Vezető hazai szakértőkkel erősít a Runner’s World

Profik válaszolnak az olvasói kérdésekre.

A Runner’s World olyan témákkal szólítja meg a sport – és különösen a futás – szerelmeseit, mint az edzés, a versenyzés, a táplálkozás, a fogyás és az egészség. Célja, hogy minden információt és inspirációt biztosítson a sportoláshoz, amire az olvasóinak szüksége van és az egészségtudatos életmódot a mindennapok részévé tegye. Ezt az irányt képviseli a weboldal is, ahol 2017 februárjától az olvasók és a márka közötti kommunikáció interaktivitása is fókuszba kerül.

A Runner’s World elismert profi szakértői gárdát toborzott, akik tudásukat, tapasztalataikat megosztva segítenek jobb futóvá, egészségesebb, testtudatosabb emberré válni. A www.runnersworld.hu/szakertok oldalra látogatva a felhasználók kiválaszthatják a szakértőket és feltehetik kérdéseiket futás, ultrafutás, terepfutás de táplálkozás, fogyókúra motiváció és akár keresztedzésre vonatkozóan is. A válaszokat rendszeresen, cikk formájában a runnersworld.hu-n is közzéteszik, ezzel is segítve a kezdő, hobbi vagy akár profi futókat.

A folyamatosan bővülő szakértői csapatot erősíti Lubics Szilvia ultrafutó, háromszoros Sparthatlon győztes, Szántó Nelli személyi edző vagy Lőrincz Olivér, aki ötszörös Sparthatlon bajnok.

A világ legpusztítóbb időjárásai a Spektrumon

1 napja

A március 25-én induló tíz részes sorozat nem csak az egyes szerencsétlenségek kulcseseményeit, hanem az egyéb fontos pillanatok mögött rejlő ismereteket és kiváltó tényezőket is megvizsgálja.