2010. augusztus 15.

Vezetőt vált a Time

Vezetőváltásra készül a Time Warner magazin-üzletága. Nyolc év után távozik a cég éléről Ann Moore, aki 32 évet húzott le a társaságnál.

Vezetőváltásra készül a Time Warner magazin-üzletága. Nyolc év után távozik a cég éléről Ann Moore, aki 32 évet húzott le a társaságnál.

Már hónapokkal ezelőtt jelentek meg hírek arról, hogy Jeff Bewkes, a cégcsoport főnöke diszkréten bár, de keresni kezdett valakit a posztra. A befutó, Jack Griffin neve csak a múlt héten jelent meg a sajtóban esélyesként; a New York Post tippelte meg kinevezését, meg nem nevezett vállalati forrásra hivatkozva.

A Time Inc. vezérigazgatói székébe szeptember végén beülő vezető – aki nemrégiben meglepetésszerűen távozott a Meredith kiadótól – a Time magazin mellett olyan kiadványokért felel majd, mint az InStyle, a People vagy a Sports Illustrated. Előélete alapján az új vezetőtől azt várja a szaksajtó, hogy kemény kézzel, akár népszerűtlen lépéseket is keresztülverve (akár egyes orgánumokat be is zárva vagy eladva) javít a jövedelmezőségen. Jó előjel lehet, hogy előző munkahelye volt az egyetlen médiacég, amely tavaly növelni tuda hirdetésforgalmát – így nem is csoda, ha most a válság egyik legnagyobb vesztesénél próbál szerencsét.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

9 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

16 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.