2010. július 23.

Viasat: reality-zuhatag

Három saját gyártású reality-vel készül az őszre a Viasat Magyarországon; lesz fiatalítóshow, házátalakító műsor és esküvői vetélkedő is.

Három saját gyártású reality-vel készül az őszre a Viasat Magyarországon; lesz fiatalítóshow, házátalakító műsor és esküvői vetélkedő is.

Programbefektetéseken nem spórol a csatorna, a tavaszi kettő helyett három saját gyártású műsort is terveznek őszre. Az első a csatornán jelenleg is futó, amerikai "10 évvel fiatalabb" mintájára készül, ebben, mint a címből sejthető, a jelentkezőket „megfiatalítják”. A második az Álomépítők címet viseli, ez a reality A nagy étteremalakításhoz (illetve, természetesen, A nagy házalakításhoz) hasonló. Azonban itt rászoruló családok otthonát újítja fel, alakítja át majd a stáb – íja a Kreatív Online.

Már korábban is készült a csatorna erre a műsorra, de az árvizek miatt sajnos igencsak aktuálissá vált – jegyzik meg. Cikkük szerint a harmadik reality a Négy esküvő címet kapta, ebben összesen húsz esküvő, pontosabban a menyasszonyok versenyeznek majd négyesével: kinek a legszebb a ruhája, milyen a menü, a lagzi és így tovább. A vetélkedőnek pikáns csavart csavart ad, hogy a menyasszonyok egymás teljesítményét pontozzák majd.

Címkék: mtg

Akik politikai híreket lélegeznek

Médiapiac2018. március 15.

Tudta, hogy a politikai hírek olvasói az egyik leglojálisabb médiafogyasztói csoport? Sokat költenek lapokra, sokkal több oldalt töltenek le, folyamatosan nyomon követik a híreket.