2011. november 02.

Vidéki terjeszkedésben a Bónusz Brigád

Októberben debreceni és kecskeméti ajánlatokkal jelentkezett a közösségi vásárlási oldal, de hamarosan újabb városok jönnek a tervek szerint.

Októberben debreceni és kecskeméti ajánlatokkal jelentkezett a közösségi vásárlási oldal, de hamarosan újabb városok jönnek a tervek szerint.

Miskolc és Szeged után Kecskeméten és Debrecenben is elindult a Bónusz Brigád szolgáltatása. A tervek szerint tovább folytatják az országos bővítést, így hamarosan a nyíregyházi, pécsi és székesfehérvári felhasználók is kaphatnak helyi ajánlatokat. A tervek szerint ezeken a piacokon az országos ajánlatokon túl heti két-három helyi ajánlat kerül a kínálatba.

"A Brigádtagok visszajelzései alapján tudjuk, hogy az ország egész területén szeretnék igénybe venni a közösségi vásárlást, ezért az országos terjeszkedésen dolgozunk annak érdekében, hogy egyre több nagyvárost bekapcsoljunk a Bónusz Brigád vérkeringésébe. Mára négy nagy vidéki városban vagyunk jelen, de ezt a számot januárig duplázni szeretnénk" - mondta el Heller Gábor, az egyik alapító.

"Az országos terjeszkedés azt is jelenti, hogy minden bekapcsolt városban új munkatárssal bővül a Bónusz Brigád csapata, így új munkahelyeket is teremtünk. Azt reméljük, hogy a terjeszkedésnek és az országos kiszállítással működő – nemrégiben indult – termékértékesítésnek köszönhetően, 2012 első félévének végére a vidéki ajánlatok adhatják majd a forgalom felét. Az idei év eddig a várakozásoknak megfelelően alakult, így a Bónusz Brigád bevétele év végéig meg fogja haladni az egymilliárd forintot, 2012 első negyedévének végéig pedig nyereségessé válhat a vállalat" - tette hozzá Kaprinay Zoltán, a Bónusz Brigád másik alapítója.

Káel Csaba lesz az új filmügyi kormánybiztos

2 napja

Káel Csaba, a Művészetek Palotája (Müpa) vezérigazgatója lesz az új filmügyi kormánybiztos szeptember 1-jétől - közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter a sajtótájékoztatón.