2017. június 29.

Videó- és zenemegosztással bővít a Viber chat

A felhasználók olyan szolgáltatók tartalmaihoz férhetnek hozzá a csevegőablakon belül, mint a YouTube, Spotify, VICE Media, Booking.com és a GIPHY, anélkül, hogy ki kellene lépniük az alkalmazásból.

Mától kezdve a felhasználók privát chat képernyőjük elhagyása nélkül találhatják és oszthatják meg kedvenc videóikat Youtube-ról, zeneszámaikat Spotify-ról, a legjobb szálláshelyeket a Booking.com-ról és hamarosan a legizgalmasabb híreket is a VICE Media-ról. A felhasználók a GIPHY, Guggy és a Getty Images tartalmaival is színesíthetik beszélgetéseiket.

A platform egyik legfontosabb újítása a YouTube csevegőbővítmény. A YouTube videóküldés a linkmegosztások egyik legelterjedtebb formája a Viber beszélgetésekben. Mostantól a világ legnagyobb videómegosztó felületének tartalmai közvetlenül a chat képernyőjéről, a beszélgetés elhagyása nélkül válnak hozzáférhetővé. A felhasználók továbbá kereshetnek, megoszthatnak és le is játszhatnak YouTube videókat anélkül, hogy ki kelljen lépniük a Viber alkalmazásból.

Az új Spotify csevegőbővítménnyel a felhasználók Viberen keresztül érhetik el kedvenc zeneszámaikat és csupán egy érintéssel meg is oszthatják őket partnereikkel.

A legfrissebb hírekről, kultúráról, gasztronómiáról, divatról, zenéről, valamint sportról és szórakoztató elektronikáról a felhasználók könnyedén tájékozódhatnak a VICE csevegőbővítmény segítségével. A világ vezető, kifejezetten fiataloknak szóló médiavállalata a legizgalmasabb tartalmakat hozza el, csupán egy érintéssel. A VICE élen jár a friss és autentikus tartalmak gyártásában, platformtól függetlenül.

„Célunk, hogy olyan felhasználói élményt biztosítsunk, amely más üzenetküldő platformon nem megtalálható. Azt szeretnénk, hogy felhasználóink könnyedén jussanak hozzá olyan tartalmakhoz, amelyekkel még színesebbé és érdekesebbé tehetik beszélgetéseiket, anélkül, hogy feleslegesen ki-be kelljen lépkedniük a böngésző vagy más applikációk között” - mondta Djamel Agaoua, a Viber vezérigazgatója.

Hamarosan Debrecenben is elindul a Taxify

10 órája

Már toborozza a sofőröket a Taxify és pár héten belül indul a szolgáltatás tesztüzeme Debrecenben - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.