2016. október 18.

Videón a finn garantált piactér

A Finnish Publisher Group keretében tíz finn kiadó fogott össze, hogy az Adform Automated Guaranteed alkalmazásával prémium piacteret hozzanak létre.

A programozott vásárlási megoldások térnyerésével a garantált megjelenések kissé háttérbe szorultak, holott nyilvánvaló volt, hogy az egységes technológiai megoldások ezen a területen is hatékonyabbak lehetnek, mintha szétaprózott rendszerekre kellene betanítani az ügynökségi, hirdető- és médiaoldali szakembereket. Finnországban most a Sanoma Corporation, Alma Media Corporation, Otavamedia Ltd, Aller Media Oy, A-lehdet Oy, MTV Oy, KSF Media Ab, Kaleva365 Oy, Improve Media Oy és Keskisuomalainen Oyj alkotta konzorcium ezt a kihívást oldotta meg egy olyan szervezet létrehozásával, amelyben függetlenségüket megőrizve, de közös platformon kereskedhetnek.

„A célunk, hogy könnyebbé és hatékonyabbá tegyük a médiafelületek vásárlását. Az automatizált garantált vásárlás világszerte fejlesztési fázisban van, ezért is nagyszerű látni, hogy a finn médiavállalatok és –ügynökségek az Adformmal együttműködve a fejlődés előmozdítására vállalkoztak” – mondja Hans Edin, a Sanoma Media Finland kereskedelmi igazgatója.

A folyamatot és az alkalmazott megoldásokat ebben a videóban foglalták össze.

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

1 napja

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

1 napja

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.