2012. szeptember 14.

Videópályázatot hirdet a Telenor

A Telenor videópályázatában egyszerű oktatófilmeket kell elkészíteni, melyek bemutatják az okostelefonok hasznosnak talált funkcióit.

Robbanásszerűen nő az okostelefont és mobilinternetet használók tábora, sokan azonban nem tudják követni a mobiltechnológia gyors fejlődését. Rájuk gondolva írta ki a Telenor az Okostelefon Akadémia videópályázatát. A mobilszolgáltató arra kéri az új technológiák szakavatott felhasználóit, hogy egyszerű oktatófilmekben mutassanak be általuk érdekesnek, hasznosnak talált funkciókat, applikációkat vagy szolgáltatásokat.

A pályázat célja, hogy a beérkezett anyagokból olyan tudásbázis álljon össze a szolgáltató Facebook oldalán, ahol egyszerű, bárki számára érthető videók nyújtanak betekintést az okostelefonok nyújtotta lehetőségekbe.

A pályázóknak kisvideójukban tetszés szerint egy hasznos telefon-beállítást, egy mobilapplikációt, esetleg a szolgáltató valamelyik népszerű szolgáltatását, vagy bármilyen mobiltechnológiához kötődő témát kell bemutatniuk egy rövid, 0,5-3 perces videóban. A beküldött videókra a galériába látogató érdeklődők szavazhatnak, míg a pályázati határidőt követően a mobilszolgáltató kollégáiból álló zsűri választ ki 2 győzelemre esélyes pályamunkát, amelyek közül az őszi Android Workshop során derül ki, melyik a győztes alkotás. A győztesekre különböző "smart" eszközök várnak.

Az elkészült videókat a szolgáltató a Facebook-oldalának Okostelefon Akadémia alkalmazásában, a https://www.facebook.com/telenorhungary/app_344800092277725 címen várja a zsűri, illetve az alkalmazás galériájában tekinthetőek meg az elkészült videók, amelyekre alkotóik a bíztató közönségszavazatokat várják.

A jelentkezési határidő: 2012. október 14.