2018. április 04.

Vidus Gabriella a legbefolyásosabb

Az RTL Magyarország vezérigazgatója mellett, új névként rögtön a negyedik helyre került a tavaly novemberben kinevezett Central Media-vezér Mészáros Kinga.

A Forbes idén negyedszer készítette el a legbefolyásosabb magyar nők listáját - írja a 24.hu.

Az üzleti fronton első lett Dávid Ilona, a MÁV elnök-vezérigazgatója, a dobogó másik két fokán viszont az előző évhez képest helyet cserélt Hegedüs Éva, a Gránit Bank elnök-vezérigazgatója és Fábián Ágnes, a Henkel Magyarország ügyvezető igazgatója.

Új névként szerepel  a listán Szörényi Beáta, a Sanofi-Avensis országigazgatója, a saját ügyvédi irodáját vezető Oppenheim Klára, valamint a CIG Pannonia vezérigazgatója, Kádár Gabriella.

Lévai Anikó, a miniszterelnök felesége végzett a Közélet szekció első helyén, negyedik helyre került Orbán Ráhel, a kormányfő lánya, aki először szerepel hivatalosan a listán. Sárosdi Lilla színésznő neve is új a befolyásos nők körében.

A Kultúra szekcióban a lista végére csúszott Eszenyi Enikő, a Vígszínház igazgatója, de felkerült Kováts Adél, a Radnóti Színház vezetője, illetve Enyedi Ildikó filmrendező. A Kultúra terén Havas Ágnest, a Filmalap vezérigazgatóját találták a legbefolyásosabbnak.

Címkék: média forbes lista

Kódolatlan hetek júniusban is, a MinDig TV nézőinek

1 napja

Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a MinDig TV nézői ingyenesen érhetik el május 31. és június 14. között a Kiwi TV-t, június 1. és június 14. között pedig a NatGeo Wild, a Paramount Channel és a Sport1 csatornát.