2013. május 22.

Vietnami roham

Frontális támadásra készül a kilencvenmilliós ázsiai állam legnagyobb mobilszolgáltatója. legalábbis erre mutat a tulajdonosi közlés.

Frontális támadásra készül a kilencvenmilliós ázsiai állam legnagyobb mobilszolgáltatója. legalábbis erre mutat a tulajdonosi közlés.

A jelek szerint nem szegte a cég kedvét, hogy a tavalyi éve azzal indult: a magyar médiahatóság kizárta leányvállalatát a negyedik mobilszolgáltató elindítását szolgáló frekvencialicitből. A Viettel – amelynek tulajdonosa a hanoi védelmi minisztérium – ugyanis azt tűzte célul, hogy idén kétharmadával növeli külföldről származó bevételét. Ez az abszolút számok nyelvén 1,2 milliárd dolláros összeget jelent.

A Viettel, amely a határokon túl ma Haitin, Kambodzsában, Laoszban és Mozambikban működik, több új piacra is tervez belépni. Illetékesei ezek között említik ez év közepén induló mianmari szolgáltatásuk mellett, de időpont megjelölése nélkül Argentínát, Kubát, Venezuelát és több afrikai államot.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.