A Paramount Channel vígjátékmaratont tart Januér 29-én.

Január 29-én vígjátékokkal készül a Paramount a délutáni programjában: 14:40-kor Ben Stiller és Owen Wilson párosával, vagyis a Starsky és Hutch című mozival indul a komédiamaraton. A zsidó származású Starsky és a katolikus Hutch csörtéjét drogkirályok, Snoop Dogg és csinos pomponlányok övezik. A kattant haverfilmek sorában 16:45-től a Sodró lendülettel folytatódik a nap.

Majd 18:45-től a Feketék fehéren című filmben a Wayans-tesók ügynökpárosát egy beépülés során felsőosztálybeli fehér nőkké maszkírozzák át, hogy így üssenek rajta gonosz emberrablókon. A helyzet komikuma pedig remek apropót ad arra, hogy a készítők a lehető legtöbb altesti poént süssék el a nemek és a rasszok közti különbségekről. A nap 21:00 órakor Sacha Baron Cohen művével, A diktátorral zárul, amelyben a komikus a kitalált Wadiya nevű állam zsarnokjaként állít görbe tükröt a világ nagy vezetői elé.

Február 9-én rendezik az év legnagyobb filmes eseményét, az Oscar-díjátadót, amelyen többek közt Todd Phillips, a Starsky és Hutch rendezője is esélyes egy rendezői elismerésére a Joker című filmért, de nem ő az egyetlen jelölt, akinek korábbi alkotását a Paramount ezen a héten a műsorára tűzi.

Szintén a rendezői kategória jelöltje a legendás Quentin Tarantino, akinek egy korábbi munkája, a Jackie Brown is megtalálható a műsoron január 30-án éjjel 01:00 órakor. A Legjobb színésznő kategória éllovasa, Renée Zellweger a Védtelen gyermek című thrillerben tűnik fel január 29-én 03:45-kor, míg január 30-án 06:35-kor egyik nagy vetélytársa, Charlize Theron az Árvák hercege című drámában látható majd egy mellékszerepben.

A Legjobb férfi mellékszereplő kategóriájában idén többek közt Tom Hanks és Sir Anthony Hopkins csapnak össze. A kétszeresen elismert Hanks a Micsoda csapat! baseballedzőjének szerepében tündököl január 30-án 15:55-kor, Hopkinst pedig rögtön két produkcióban is láthatjuk. A Bizonyítás című drámában január 31-én 19:55-kor zavart elméjű matematikusként tűnik fel, majd január 31-én 03:25-kor egy klasszikusabb nyomvonalú detektívthriller főhőseként a Gyilkos ösztönben igyekszik felkutatni a véreskezű elkövetőt.

Címkék: média paramount

A Facebook ismét lecsapott

1 napja

A Mi Hazánk országgyűlési képviselője a közösségi portál nemzetbiztonsági kockázatára hívta fel a figyelmet, hisz előbb ´56-os eseményükkel kapcsolatos eseményüket törölte, majd elérhetetlenné tette az oldalt.