A MediaCity új havilapjának célja, hogy a Hello! nemzetközi szinten elfogadott hagyományai mentén mutassák be a magyar sztárvilágot, valamint a társasági és üzleti élet szereplőit.

Az eredetileg spanyol világlap, az ¡HOLA! több mint 71 éve számít a műfaj etalonjának, és az igényes, magas fizetőképességű olvasókat célozza. A Hello! a magyar kiadással együtt már 11 nyelven hozzáférhető. A magazint 20 millió ember olvassa hetente.

A Magyarországra akkreditált spanyol nagykövet, José Ángel López Jorrín ünnepélyes keretek között adta át az első számot a címlapon szereplő Vajna házaspárnak. A Kiscelli Múzeumban megtartott nyitógálán a hazai sztárvilág képviselői mellett az üzleti élet több száz kiválósága is megjelent. Díszvendégként köszöntötték az egykori magyar királyi család képviseletében Habsburg György főherceget, az utolsó trónörökös fiát.

Tulajdonost vált az Új szó és a Vasárnap

1 napja

A Penta csoport eladja a Petit Press kiadóban birtokolt részvényei egy részét, ugyanakkor a magyar lapok a Penta tulajdonában levő News and Media Holdinghoz kerülnek.