2017. szeptember 18.

Világsztár a Vigyázat, gyerekkel vagyok!-ban

Alvaro Soler, a népszerű Sofia című dal énekese a Vigyázat, gyerekkel vagyok! meghívására Budapestre látogatott. Mint ismert: minden adás a fiatal spanyol énekes világslágerével kezdődik.

Alvaro Soler, aki olyan világsztárokkal énekelt már együtt, mint Jennifer Lopez, a TV2 stúdiójában hatvan kisdiákkal lépett színpadra. Elmondta: nagy örömmel tett eleget a csatorna meghívásának, ugyanis korábban még nem járt Budapesten.

A TV2 műsorában olyan ismert szülők is feltűnnek gyermekeikkel, mint Dolhai Attila, Mága Zoltán vagy Majka. Az egyik adásban pedig Bódy Szilvi hozza el unokahúgát, míg a Schobert család mindhárom gyermekével versenybe száll a TV2 és az IKO Műsorgyártó közös produkciójában.

Új játékokban sem lesz hiány: a már megszokott kvízkérdések mellett lesz három szójáték, illetve az iskolás korú szereplők is feladják a leckét szüleiknek: olyan feladatot kell megoldaniuk, melyeket ők már sikerrel teljesítettek az iskolapadban.

Az évad egyik legkülönlegesebb adása az lesz, amikor Ördög Nóra próbára teszi magát a kislányával. Kérdés viszont, hogy akkkor ki fogja vezetni a műsort?