A Viszály: Bette és Joan című sorozat nemcsak Bette Davis és Joan Crawford intrikáit mutatja be, hanem azt is feltárja, miként nézett szembe a két nő az életkoruk és nemük miatti diszkriminációval és szexizmussal.

Az 1962-ben bemutatott Mi történt Baby Jane-nel? című thriller nagy sikert aratott és Oscar-díjat is kapott, a film felvételei azonban cseppet sem zajlottak zökkenőmentesen.

A két híres színésznő, a főszerepet játszó Bette Davis és Joan Crawford rivalizálásáról sokat beszéltek Hollywoodban. Történetüket a négyszeres Emmy-díjas alkotó, Ryan Murphy most képernyőre vitte.

A Viszály: Bette és Joan című sorozatban Joan Crawfordot a kétszeres Oscar-díjas Jessica Lange, Bette Davist pedig az Oscar-díjas Susan Sarandon alakítja. Mellettük más hírességek is feltűnnek a szériában: Olivia de Havilland filmsztárt Catherine Zeta-Jones formálja meg, Sarah Paulson Geraldine Page-ként, Judy Davis Hedda Hopperként jelenik meg, a film rendezőjét, Robert Aldrich-ot pedig Alfred Molina alakítja. A sorozat készítésében rendezőként Helen Hunt is közreműködött.

A Viszály: Bette és Joan című sorozatot május 17-től szerdánként 21:55-kor vetíti a FOX.

Eltűnt az NKA-logó a ByeAlex-Majka klip elejéről

Béres Máté5 órája

Még az elmúlt héten is sokan cikkeztek a nagy port kavart u,u,u című számról, amelyet a Nemzeti Kulturális Alap támogatott, lehet ennek betudható, hogy lekerült a videóklip elejéről a szerv logója.

Leporolják a véreshurka reklámot?

2017. október 20.

A Médiaunió 2018-as országos társadalmi célú kampánytémája az „Az vagy, amit megeszel!″ – Rajtad is múlik! Válassz minőségi magyar terméket!