2014. szeptember 26.

Világsztárt hoz Budapestre a Discovery

A világ egyik legnépszerűbb utcai bűvészével, Dynamoval október 8-án néhány szerencsés rajongó személyesen is találkozhat.

A világ egyik legnépszerűbb utcai bűvészével, Dynamoval október 8-án néhány szerencsés rajongó személyesen is találkozhat.

Ritkán fordul elő, hogy egy olyan kis piacra, mint a magyar, a Discovery elhozza valamelyik műsorát vagy sztárját. A köztudatba 2011-ben berobbant Dynamo (Steven Frayne) az utóbbi években az utcai bűvészet leghíresebb képviselőjévé vált, többek között olyan trükkökkel, mint amikor átsétált a Temzén és amikor lejött a Los Angeles Times irodaépületének oldalán.

A Dynamo – varázslat a világ körül negyedik évada kapcsán október 8-án szerveznek közönségtalálkozót Budapesten. Az eseményre belépőjegy nem kapható, az érdeklődők úgy juthatnak be, ha október 1-éig részt vesznek a www.talalkozzdynamoval.com oldalon futó játékban, és három kérdésre helyesen válaszolnak. A műsor új szériája olyan helyekről jelentkezik majd, mint San Francisco, Párizs, India, illetve több angliai helyszín.

A Time és a Bloomberg újságírója a Times élén

3 órája

Az Egyesült Államok legbefolyásosabb sajtótermékei közé tartozó gazdasági hírügynökség, a Time és a Wall Street Journal volt vezető szerkesztőjét, Norman Pearlstine-t ültette a lap főszerkesztői székébe az új tulajdonos.

Újságot ad ki a Facebook

3 órája

Miért dönt úgy a legnagyobb közösségi hálózat, hogy a print piacon is megveti a lábát?