2014. szeptember 26.

Világsztárt hoz Budapestre a Discovery

A világ egyik legnépszerűbb utcai bűvészével, Dynamoval október 8-án néhány szerencsés rajongó személyesen is találkozhat.

A világ egyik legnépszerűbb utcai bűvészével, Dynamoval október 8-án néhány szerencsés rajongó személyesen is találkozhat.

Ritkán fordul elő, hogy egy olyan kis piacra, mint a magyar, a Discovery elhozza valamelyik műsorát vagy sztárját. A köztudatba 2011-ben berobbant Dynamo (Steven Frayne) az utóbbi években az utcai bűvészet leghíresebb képviselőjévé vált, többek között olyan trükkökkel, mint amikor átsétált a Temzén és amikor lejött a Los Angeles Times irodaépületének oldalán.

A Dynamo – varázslat a világ körül negyedik évada kapcsán október 8-án szerveznek közönségtalálkozót Budapesten. Az eseményre belépőjegy nem kapható, az érdeklődők úgy juthatnak be, ha október 1-éig részt vesznek a www.talalkozzdynamoval.com oldalon futó játékban, és három kérdésre helyesen válaszolnak. A műsor új szériája olyan helyekről jelentkezik majd, mint San Francisco, Párizs, India, illetve több angliai helyszín.

Kétéves az NMHH Szélessáv.net oldala

13 órája

Az oldalt az NMHH azért hozta létre, hogy a széles sávú szolgáltatások főbb jellemzőit folyamatosan hitelesített adatbázis segítségével lehessen ellenőrizni.