2014. február 20.

Világverő világvevő

Az átalakuló tulajdonosi struktúra dacára sem tétlenkedik a világ legnagyobb fizetősrádió-szolgáltatója, amely globális babérokra tör.

Az átalakuló tulajdonosi struktúra dacára sem tétlenkedik a világ legnagyobb fizetősrádió-szolgáltatója, amely globális babérokra tör.

A Sirius-XM első embere egy elemzői konferencián azt közölte: olyan új platformon dolgoznak, amely ötvözné a jelenleg is használt műholdas platform és a negyedik generációs mobiltechnológia előnyeit.

"Szinte nincs is olyan autógyártó, de a nagy cégek között egy sem akad, amely ne a globális piacon versenyezne. Az általunk tervezett platform pedig gyakorlatilag pluszköltség nélkül tenné lehetővé, hogy a Föld bármely pontján elérhessük ugyanazt a szolgáltatást" - mondta.

A potenciális Liberty-célpontként ismert cég más formában is a nemzetközi piacra tör, de Jim Meyer vezérigazgató jelezte: csak lassan és megfontoltan, a készülékgyártókkal egyeztetve lépegetnek majd külföldi piacok felé.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.