2013. augusztus 01.

Vipnet: szabad jelzés

Jóváhagyta a zágrábi versenyhivatal a helyi piacot kissé átszabó vásárlást, amelynek eredményeként tovább terjeszkedett a Telekom Austria.

Jóváhagyta a zágrábi versenyhivatal a helyi piacot kissé átszabó vásárlást, amelynek eredményeként tovább terjeszkedett a Telekom Austria.

Helyi cégük, a Vipnet (amely a B.net révén az ország legnagyobb kábelcége) ugyanis megszerezheti azt a három társaságot, amelyeknek átvételéhez csak a kartellhatóság jóváhagyására várt.

Mint arról portálunk bő egy hónapja beszámolt, egyszerre vette meg a KTS és az OKI kábelszolgáltatókat, a Metronet lakosságot kiszolgáló infrastruktúráját. Mindezzel összesen 27 ezer új ügyfelet szerzett magának Zágrábban, Dubrovnikban, Sibenikben és két kisebb városban.

Mladen Pejkovic vezérigazgató közlése szerint a beszerzésekkel az volt a céljuk, hogy a legjobb szolgáltatásokat a legversenyképesebb árakon kínálhassák ügyfeleiknek. Mint akkor arról portálunk is beszámolt, a Vipnet másfél hónappal korábban szerezte meg a Magyarországon is jelen lévő Digi TV helyi érdekeltségeit a romániai tulajdonostól, az RCS&RDS-től.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

9 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

16 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.