2012. november 14.

Visszacsúszott a Voice

A 45. héten alaposan kinyílt a nézettségi olló a két tehetségkutató között. Az RTL-es X-Faktor továbbra is magabiztosan vezet.

A 45. héten alaposan kinyílt a nézettségi olló a két tehetségkutató között. Az RTL-es X-Faktor továbbra is magabiztosan vezet.

Mind a kereskedelmi célcsoportban, mind a teljes lakosság körében az X-Faktor nyerte a nézettségi versenyt. Az RTL-es műsor a Nielsen Közönségmérés adatai alapján a kereskedelmi célcsoportban 868 315 fős AMR mellett 46,3 százalékos közönségarányt produkált, míg 4+-ban 2 millió feletti nézettséget és 42,6 százalékos közönségarányt ért el.

Visszacsúszott viszont a TV2 legnézettebb műsora, a The Voice, amely a kereskedelmi célcsoportban a 8., a teljes lakosságban pedig mindössze a 25. helyet érte el. A 18-49 évesek körében 549 850 fős AMR mellett 30,8 százalékos közönségarányt produkált, míg a teljes lakosságban alig haladta meg a nézettsége az 1,2 milliót, amihez 27,5 százalékos közönségarány társult. Ennek megfelelően a The Voice csak a 18-49 évesek körében volt a legnézettebb TV2-s műsor, a teljes lakosságban már beelőzte két Tények-epizód is.

 

A nézettségi listák, az egyes médiacsoportok közönségarányára vonatkozó információk elérhetőek alább a kapcsolt dokumentumban.

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

2018. augusztus 16.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

2018. augusztus 16.

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.