2017. január 03.

Visszatérnek a Hupikék Törpikék

Újdonságokkal nyitja az évet a Kiwi TV, a TV2-csoport gyerekcsatornája: január 25-től hazánkban sosem látott epizódokkal érkezik a Hupikék Törpikék.

A Kiwi TV a 4-12 éves korosztályt célozza oktató és szórakoztató tartalmakkal. Január 5-én 18.20-tól elstartol a Zigby. A zebrafiú hasznos leckéit január 12-én egy klasszikus trió követi: 12 órától a Dinó vonat, 13 órától a Maja, a méhecske, valamint 15 órától a Flipper és Lopaka is útjára indul. Január 13-án a vadon legvagányabb koalájával, Blinky Bill-lel és Vízcsepp mester különleges küldetéseivel erősít a csatorna.

Január 25-én pedig eddig nem látott részekkel jön a Hupikék Törpikék. A premierepizódok új szinkront kapnak. A magyar hangok között a Haumann család tagjai is felbukkannak, hiszen Haumann Péter személyesíti meg Hókuszpókot, míg Haumann Petra Törpilla, Haumann Máté pedig Okoska bőrébe bújik.

Január 31-től Harisnyás Pippivel is kalandozhatnak a nézők, aki Nilson úrral éli nem szokványos hétköznapjait a Villekulla-villában. Februártól hét évaddal jönnek az Egyszer volt… mesék, amelyeket tavasszal további tartalmak követnek majd.

Jön a Better Call Saul 4. évada

2 órája

Az AMC egyik legnépszerűbb saját gyártású sorozata, a „Better Call Saul” 4. évada szeptember 27-én, csütörtökön 23:45-kor debütál a csatornán.