2013. február 25.

Visszavette a vezetést a Barátok közt

Az RTL-en feljebb jött az Éjjel-nappal Budapest, a TV2-nél a Tények és a Családi titkok működik a legjobban. Erősített a köztévé a 8. héten.

Az RTL-en feljebb jött az Éjjel-nappal Budapest, a TV2-nél a Tények és a Családi titkok működik a legjobban. Erősített a köztévé a 8. héten.

A Taxi4 7. heti első helyezése után visszatért a nézettségi verseny a normális kerékvágásba: ismét a sorozatok vitték a prímet. A 18-49 évesek körében a Barátok közt foglalta el a toplista első három helyét, amely mellett a Cobra11, A zöld íjász, a Mackótestvér és két Híradó-kiadás fért be az RTL Klub uralta top10-be. Feljebb tudott kúszni a nem túl erősen kezdő Éjjel-nappal Budapest, melynek legnézettebb adása a 8. héten 430 ezres étlagos nézettséget ért el. A TV2 legnézettebb műsora a kereskedelmi célcsoportban a Tények volt, amely a Családi titkokkal együtt húzóműsornak bizonyult a csatornánál.

A teljes lakosságban szintén a Barátok közt foglalta el a dobogós helyezéseket, amely a Híradó adásaival együtt adta ki a top10-et. A 4 évnél idősebbek körében szintén a Tények és a Családi tikok voltak a TV2 legerősebb műsorai. Belehúzott a köztévé: A Dal 1 millió fölé tornázta a nézettségét és a 36. helyre jutott a nézettségi toplistán; emellett a vasárnap esti Híradó a 41., az utána műsorra tűzött TeleSport pedig a 48. helyre volt jó.

Pontos nézettségi számok és grafikonok, illetve az egyes médiacsoportok közönségaránya elérhető alább a kapcsolt dokumentumban.